Dit levert het je op:

van stress en spanning naar rust, ontspanning en plezier met je hond

van stress en spanning
naar rust, ontspanning en plezier met je hond?

Soms laat je hond gedrag zien waar je als hondeneigenaar behoorlijk wanhopig of zelfs gestrest van raakt. Want als je tijdens elke wandeling iedereen ontwijkt, omdat je hond uitvalt naar andere honden, enorm aan de riem trekt of de hele buurt bij elkaar blaft bij alles wat hij ziet of hoort, voel je je verre van comfortabel. Het maakt je gefrustreerd en behoorlijk onzeker. Jij en je hond staan continu op scherp en dat geeft bij jullie allebei behoorlijk veel stress.  

Je hoopt vurig op die ene dag dat het eindelijk lukt om heerlijk ontspannen te wandelen met een rustige hond. Een hond die je kan vertrouwen en waarmee je plezier hebt. Maar je hebt geen idee hoe je dit aan kunt pakken, want alle methodes die je tot nu toe toepaste hebben nog niet het kleinste effect gehad, werkten slechts tijdelijk of hebben de problemen misschien nog wel erger gemaakt dan ze al waren. 

Ik kan je vertellen dat ik precies in jouw schoenen heb gestaan. Lees hier mijn verhaal. En toch is het ons gelukt om eindelijk die heerlijke ontspannen wandelingen samen te maken. En als wij het kunnen, dan kunnen jullie het ook! In mijn gratis ebook geef ik je 10 tips hoe je nu direct zelf de eerste stap kunt zetten naar meer ontspanning en plezier met je hond. Wanneer je je via de link hieronder inschrijft voor mijn inspiratiemail ontvang je dit waardevolle e-book helemaal gratis in je mailbox.

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail en ontvang gratis mijn e-book

Ontdek hoe je direct zelf de eerste stappen zet naar verbinding en vertrouwen - in jezelf en in je hond

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail en ontvang gratis mijn e-book ‘10 Tips voor meer verbinding en vertrouwen – in jezelf en je hond’ en ga direct zelf aan de slag.

Schrijf je in voor mijn inspiratiemail en ontvang gratis mijn e-book ‘10 Tips voor meer verbinding en vertrouwen – in jezelf en je hond’ en ga direct zelf aan de slag.

Soms laat je hond gedrag zien waar je als hondeneigenaar behoorlijk wanhopig of zelfs gestrest van raakt. Want als je tijdens elke wandeling iedereen ontwijkt, omdat je hond uitvalt naar andere honden, enorm aan de riem trekt of de hele buurt bij elkaar blaft bij alles wat hij ziet of hoort, voel je je verre van comfortabel. Het maakt je gefrustreerd en behoorlijk onzeker. Jij en je hond staan continu op scherp en dat geeft bij jullie allebei behoorlijk veel stress.  

Je hoopt vurig op die ene dag dat het eindelijk lukt om heerlijk ontspannen te wandelen met een rustige hond. Een hond die je kan vertrouwen en waarmee je plezier hebt. Maar je hebt geen idee hoe je dit aan kunt pakken, want alle methodes die je tot nu toe toepaste hebben nog niet het kleinste effect gehad, werkten slechts tijdelijk of hebben de problemen misschien nog wel erger gemaakt dan ze al waren. 

Ik kan je vertellen dat ik precies in jouw schoenen heb gestaan. Lees hier mijn verhaal. En toch is het ons gelukt om eindelijk die heerlijke ontspannen wandelingen samen te maken. En als wij het kunnen, dan kunnen jullie het ook! In mijn gratis ebook geef ik je 10 tips hoe je nu direct zelf de eerste stap kunt zetten naar meer ontspanning en plezier met je hond. Wanneer je je via de link hieronder inschrijft voor mijn inspiratiemail ontvang je dit waardevolle e-book helemaal gratis in je mailbox.